Over Ons

Begint waar uw mogelijkheden ophouden

Thuiszorg Schiedam is een thuiszorginstelling voor verpleegkundig personeel. Onze ‘Nurses’ zijn (gespecialiseerd) verpleegkundigen en verzorgenden (IG). Wij geloven dat zorg beter kàn en móet.

Wij zien de oplossing in het zorgen dat de zorgverlener door (zijn of) haar kwaliteit en kracht beter te benutten, de ruimte en faciliteiten te bieden om beter te worden in het vak en haar in te zetten waar zij het beste tot haar recht komt, zodat zij met échte aandacht kan zorgen voor haar patiënten. Daar wordt niet alleen de Thuiszorg Schiedam gelukkig van, daar wordt de zorg beter van én de patiënt blij.

Wij maken gebruik van:

Kick-Protocollen

Met 500 protocollen voor risicovolle en voorbehouden handelingen heeft u een stevige basis voor verantwoorde en veilige zorg

Onze werkwijze

Wij werken vanuit werkelijke behoeften van onze Nurses: van betekenis zijn voor cliënten, persoonlijke en professionele groei, vrijheid en horen bij een sterk team. Dat maakt onze Nurses happy, en daar worden de patiënten die zij verzorgen en verplegen weer beter en gelukkig van.